Texten lyder : Någon som vet något om denna sten ? Mvh Gunilla Månsson

Dela inlägget

Facebook
Email
Twitter

Kommentarer

Ett svar till “Texten lyder : Någon som vet något om denna sten ? Mvh Gunilla Månsson”

  1. Gunilla Månson skriver:

    Hei Gunilla.
    Jeg tror jeg vet noe om stenen. Jeg har en nesten maken. Den er laget av en dansk mann som heter Niels som bodde i Sorede og var god venn med Cecilia von Cotta (Christina Schønberg) i Argeles sur Mer. Han reiste tilbake til Danmark for lenge siden fordi han ble syk. Akkurat nå husker jeg ikke etternavnet til Niels, men han lagde mange skulpturer. Mest av fugler. Jeg har også en fugl og et fuglebad som han har laget. Husker han sa en gang at kunne finne en sten og så hva som gjemte seg i den. Du kan sikkert få vite mer om du kontakter Cecilia von Cotta som nå bor i Danmark. Du kan finne henne på Facebook.
    Vennlig hilsen
    Marit Standal Skyum